Loret dekori logo

ZAVJESE

Da bismo zadovoljili različite ukuse i potrebe kreirali smo četiri kolekcije zavjesa MEGA, Filenc, Musso Durani, FR i IO kolekciju.

Naš dizajnerski tim kreirao je više različitih kolekcija zavjesa i dekora. Pored standardnih zavjesa u ponudi imamo i FR zavjese (nezapaljive i sporogorive zavjese) pogodne za opremanje hotela koji zadovoljavaju standarde NF P 92 503 507 M1 (Fancuski FR standard) i DIN 4102 B1 (Njemački FR standard). Od nas možete dobiti i Trevira zavjese kao i kompletnu uslugu kojom će biti zadovoljeni svi svjetski standardi o negorivosti.

Nudimo zavjese za svačiji ukus -od klasične elegancije do modernog i nesvakidašnjeg dizajna. Naše nove kolekcije zavjesa sadrže preko sedamsto pažljivo odabranih artikala.

Mega kolekcija-dizajnirana da na jednostavan način odgovori na svakodnevne potrebe naših klijenata.
Filenc kolekcija-predstavlja skup najekskluzivnijih materijala i dezena koji se mogu naći na tržištu.
Musso Durani-ekstravagantan spoj neprolazne klasike i ultramodernog dizajna.
IO kolekcija koja sadrži i mebl štof pored zavjesa. U svoju ponudu uvrstili smo i veliki broj traka za zavjese sa različitim vrstama nabora zahvaljujući kojima izgled zavjese postaje jedinstven i prilagođen.

Na odabranu zavjesu može biti sašivena neka od kvalitetno izrađenih traka koje zavjesi daje neodoljiv i jedinstven izgled. Širok asortiman ovih traka se također nalazi u našoj ponudi po izuzetno atraktivnim cijenama.

U skladu sa specifičnostima same trake ali i transparentnošću tkanine, izabranog modela, vašim stilom i ukusom, naši dizajneri su spremni da pomognu u odabiru stavljajući u službu besprijekornog krajnjeg efekta svoje iskustvo i kreativnost.

LORET HOME DECOR s Vama bira zavjese i način kako ih sašiti i stilizirati za vaš prostor.

Zahvaljujemo

Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.