Loret dekori logo

VENECIJANERI

Kada biramo i postavljamo zavjese uvijek prvo obraćamo pažnju na dezen i vrstu materijala izabrane zavjese, njenu dužinu i širinu, ali to svakako nije dovoljno da bi cjelina bila potpuna. Iako mnogima na prvi pogled ne tako važne, karniše su element od kojih će zavisiti način na koji zavjesa stoji i pomiče se.
 
DRVENI VENECIJANERI
Ako tražite jednostavnost i toplinu onda je naša kolekcija drvenih venecijanera savršena za vas.

Drvo je bezvremeno. Horizontalne drvene lajsne se mogu postaviti u različite položaje kako bi se omogućio prolazak sunčeve svjetlosti. Izrađeni su od tropskog drveta odlične kvalitete koje venecijanerima daje stabilnost. Ovako izrađeni venecijaneri nisu podložni deformaciji. U ponudi imamo veliki izbor boja lajsni na kojima je vidljiva struktura drveta ali i onih obojenih bez vidljive strukture. Žaluzine su dostupne u četiri različite širine lajsni: 25-35-50-70 mm.

Venecijaneri mogu biti motorizirani i na daljinsko upravljanje. Za motorizaciju žaluzina koristimo talijanske ACM i francuske Somfy motore na koje dajemo garanciju.

ALUMINIJUMSKI VENECIJANERI
Aluminijski venecijaneri koje nudimo odlikuju se ekskluzivnim dizajnom i vrhunskom kvalitetom. U ponudi je široka paleta boja lajsni. Žaluzine su dostupne u četiri različite širine lajsni: 16-25-35-50 mm.

Zahvaljujemo

Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.