Loret dekori logo

ROLO SISTEMI

Rolo zavjese su jedan od najefikasnijih i najpraktičnijih mehanizama za zaštitu od sunca sa opcijom propuštanja svjetlosti od 3, 5, 7 i 10%. Mogu se pokretati manualno pomoću lanaca ili daljinskim upravljačem na elektromotor. Može biti na daljinski koji ima više kanala ili na prekidač koji se montira na zid. Rolo zavjese od fiberglass vlakana (ne gorive) su sjajno rešenje za životni i poslovni prostor.

ROLO ZAVESE JEDINSTVENI SPOJ FUNKCIONALNOSTI I DIZAJNA

Rolo zavjese su vrlo praktični i efikasni mehanizmi za zaštitu od sunca. Minimalistički dizajn i jednostavno rukovanje čine ovaj proizvod vrlo popularnim. Rolo zavjese odgovaraju različitim vrstama prozora, od standardnog pravokutnog do velikih staklenih fasada. Upoznajte se sa širokim izborom boja i tkanina koje nudimo. Platna za rolo mehanizme (skrinovi) mogu biti od fiberglas, PVC ili modernih PES vlakana. Uobičajena propustljivost svjetla je 1, 3 ili 5% Ali ima i onih čija je propustljivost nešto veća (10%) ili su potpuno nepropusna (black out platna).

Platna mogu ispunjavati standarde sporo gorivosti i nezapaljivosti što ove zavjese čini pogodnim za opremanje hotela i poslovnog prostora. Platna mogu ispunjavati M1 standard NF P 92 503 507 (Fancuski FR standard) i B1 standard DIN 4102 (Njemački FR standard). Po želji kupca rolo mehanizmi mogu biti motorizirani i na daljinsko upravljanje.

Za motorizirane sisteme koristimo talijanske ACM i francuske Somfy motore na koje dajemo garanciju od 5 godina.

Rolo zavjese se mogu montirati na plafon ili zid, a u ponudi imamo i specijalne mehanizme koji se mogu montirati na prozorska okna.

Rolo zavjese mogu biti na elektro motor (garancija 5 godina) i mogu biti prilagođene vašem enterijeru.

Zahvaljujemo

Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.